Itt vannak a Xiaomi Civi 2 lehetséges jellemzői

0
47

Digital Chat Station rendszeres szállítója a megbízható értesüléseknek, az ázsiai szivárogtató pedig úgy tudja, hogy a Xiaomi Civi 2 már fejlesztés alatt áll. A telefon viszont nem kínál majd forradalmi újításokat a korábbi, vagy a jelenlegi modellhez képest, inkább csak egy ráncfelvarrás lesz.

Az egyik változtatás a burkolat alatt történik, ahova immáron Qualcomm Snapdragon 778G+ lapkakészlet kerül majd, emellé pedig MIUI 13 rendszer társul Android 12 alapokkal. Minden további jellemző, a megjelenítő típusa és annak képfrissítési rátája, a gyorstöltés sebessége, ami jelenleg 55 watt, ugyanaz marad. Az is esélyes, hogy a készülék formáján sem eszközölnek különösebb változtatást.

Persze már az alkalmazására kerülő SoC is egy előrelépés, mivel a sima 778G-hez képest ez 20 százalékos növekedés mind a CPU, mind a GPU teljesítményében. Az üzemidő is jobb lesz valamivel az újabb architektúrának köszönhetően. Nem érdemes komoly javulásra számítani, hiszen a telefont érintő változtatások sem lesznek túlzottan óriásiak. Hogy aztán egészen pontosan mikor jelenik meg a Xiaomi Civi 2, és mennyiért lesz kapható, az egy remek kérdés.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét