Jóval kevesebb helyet foglal a Galaxis Őrzői

0
27

Mindegy, hogy mennyi helyet foglal a merevlemezen, de abba is gondoljunk bele, hogy ha mondjuk faluban laksz és pocsék az internet, mennyi ideig tart letölteni egy 150 GB-os játékot. A jó hír viszont az, hogy most már csak egy örökkévalóság felét kell várnia a kevésbé gyors internettel rendelkezőknek, mivel a fejlesztőknek valahogy mégiscsak sikerült mindössze 80 GB-ra lecsökkenteni a játék méretét.

A Guardians Of The Galaxy hivatalos Twitter oldalán jelent meg egy poszt, amelyben az áll, hogy: “szerettünk volna tájékoztatni benneteket a játék PC-s változatának végleges méretéről, ami nem lesz 150 GB. A fejlesztőcsapat a játék utolsó simításait végzi, és megerősíthetjük, hogy „csak” 80 GB lesz a játék.”

Bár a legtöbben már hozzáférést nyerhettek valamilyen villámgyors, gigabites internethez, és az 1 TB feletti SSD-k sem számítanak ritkaságnak a mai világban. Azonban jó hír, hogy némi szoftveres reszelésnek köszönhetően sikerült jóval kisebbre csinálni a játék méretét. Azt nem tudni, hogy a Galaxis Őrzői Steam adatlapján eleve tévesen voltak megjelenítve a követelmények, vagy a felhasználók hőbörgéseinek hatására faragták kisebbre a játékot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét