Kamerában erősödött a Moto G5S és a G5S Plus

0
16

Nem volt olyan rég, egészen pontosan a februári MWC-n történt, hogy a Motorola (a márkanév, ami ugye 5,5 hüvelykes kijelzőméretig hivatalosan is visszatér a piacra) bemutatta a Moto G5-öt és a G5 Plust, ennek ellenére máris megérkeztek a ráncfelvarrott modellek, méghozzá Moto G5S és Moto G5S Plus néven.

Moto G5S

A készülék 5,2 inches, Full HD felbontású képernyőt kapott, alatta egy ujjlenyomat-olvasó szenzor található. Az elődhöz hasonlóan Snapdragon 430 hajtja nyolcmagos processzorral, megtámogatva immár 3 GB RAM-mal és 32 GB-tal, akad még hibrid dupla kártyafoglalat is.

A mobil Android 7.1 Nougatot futtat, és 3000 mAh-s akkumulátor látja el energiával, tehát 200 mAh-val több, mint ami a G5-öt. Fejlődés még a 16 megapixeles, f/2.0-s kamera, az előlapra egy 5 megapixeles szelfi szenzor került még.

A Moto G5S ára 249 euró lesz külföldön

Moto G5S Plus

A kettő közül ez a telefon az erősebb, 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású megjelenő mellé nyolcmagos processzorral ellátott Snapdragon 625-ös lapka és 3000 mAh-s telep jár, ám az igazi előrelépést a kameránál kell keresni.

Hátul ugyanis két darab 13 megapixeles szenzor található, mindkettő f/2.0-s, támogatják a portré módot, az elülső egységgel 8 megapixeles felvételeket készíthetünk.

A Motorola újdonsága 299 dolláros áron debütál majd augusztus közepe után.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét