Képek és specifikációs lista szivárgott ki a Motorola Moto G30-ról

0
133

Új szivárgás könnyíti meg a tippelgetők munkáját, jelen esetben a Motorola Moto G30-ról érkeztek információk. Nem is kevés, ugyanis renderfotók és specifikációs lista is van a leakben. Könnycsepp notch, 5000 mAh-ás akku és egyéb finomságokkal érkezik a Motorola új eszköze. Megjelenési dátummal azonban sajnos nem szolgálhatunk.

Szivárgások révén értesültünk a Moto G30-al kapcsolatos hírekről. Először is a telefont régebben még csak a „Motorola Capri Plus” kódnevén ismertük, mostanra azonban kibújt a szög a zsákból és tudjuk, a neve G30. A Winfuture.de oldal tett közzé egy teljes Moto G30 specifikációs listát, amelyről minden kiderül az árat kivéve.

A telefon Snapdragon 662 SoC-vel érkezik, amelyet 6 GB RAM támogat a munkában. Háttértárból 128 GB-ot kapunk, amelyet microSD-vel bővíthetünk. 5G-re sajnos nem csatlakozhatunk. 6,5 collos kijelzőt kapunk, ami HD + IPS LCD panel, amelyen vízcsepp notch található. Előlapi kamerája 8 MP-es, hátlapján egy 64, egy 8 és két darab 2 MP-es lencse helyezkedik el. A rendszert pedig Android 11 működteti egy 5.000 mAh-ás akkumulátor segítségével.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét