Képeken az Oppo Pad Air2 tablet

0
21

A kedvcsináló plakátokat maga a gyártó, a rendereket pedig Evan Blass, a minden lében kanál és általában megbízható híreket szállító bennfentes tette közzé. Mindezek alapján a táblagép igencsak a OnePlus Pad Go nevű korábbi készülékre hajaz. Az Oppo Weibo posztjai alapján az újdonság LCD megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen összesen 2408×1720 pixel sorakozik majd.

Azzal is eldicsekedett a gyártó, hogy a táblagép képernyője úgy lett kialakítva, hogy 60 százalékkal csökkentse a káros kékfény kibocsátást, más, hagyományos LCD kijelzőkhöz viszonyítva. Amennyiben az Oppo Pad Air2 valóban egy újra kiadott OnePlus Pad Go lesz, akkor lényegében már ismerhetőek a jellemzői.

A már említett megjelenítő 11,35 colos lesz, a szintén említett 2408×1720 képpontos felbontással, 90 Hz-es képfrissítési rátával. Azt is tudni, hogy a készülék belsejében MediaTek Helio G9 lapkakészlet dolgozik majd, 8 GB RAM és kiszereléstől függően 128, vagy 256 GB háttértár mellet. A hardveres komponensek energiaellátásáról 8000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, ami támogatja a 33 wattos töltést.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét