Két új játék a Huawei alkalmazásboltjában

0
176

Már elérhető az AppGalleryben a világ egyik legnépszerűbb játéka, az Angry Birds 2. Az első Rovio játék, amely felkerült a Huawei saját alkalmazás áruházába. A játék mellett a Huawei felhasználók hamarosan testre is szabhatják telefonjaikat a Huawei Themes felületén megjelenő Angry Birds 2 hátterekkel, valamint okosóra számlapokkal.

Nagyon izgatottak a felhasználók, hogy az Angry Birds 2 mostantól több millió játékos számára lesz elérhető világszerte az AppGallery-vel való együttműködésünk révén. „A Rovio küldetése a szórakoztatás, és mindig boldogok vagyunk, amikor játékaink és az általunk okozott öröm új közönséget ér el” – mondta Miikka Lindgren, a Rovio üzletfejlesztési alelnöke.

Továbbá a Playrix játékfejlesztő vállalat bejelentette, hogy a korábbi partnerségi siker és a Gardenscapes, valamint a Homescapes népszerűsége láttán elérhetővé teszi a vállalat legújabb játékát, a Manor Matters-t is az AppGalleryben. A fejtörőkkel tűzdelt játék igazi kalandra hívja a felhasználókat, ahol felfedezhetik a rég elhagyott Castlewood-ot, átvizsgálhatják és felújíthatják a helyiségeket, hogy felfedjék a rejtett tárgyak titkait.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét