Kiderült mennyibe fog kerülni a Google új telefonja

0
63

Egy neves Twitter leaker, Yogesh Brar nyilvánosságra hozta a Pixel 8 árát. Az okostelefon 649 USD-tól indul 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel – természetesen ez az alapmodell, lesz keményebb’ is. A tervek szerint október elején jelenik meg.

Ahogy az szokott lenni, az internet tele van információkkal a Google hamarosan megjelenő Pixel 8 és Pixel 8 Pro okostelefonjairól. A fényképezőgép specifikációitól a képernyő méretéig minden kiszivárgott már, az árat kivéve. Eddig.

A kompakt zászlóshajó alapmodelljének kiskereskedelmi ára 649 USD lesz az amerikai piacon. Amennyiben a tárhelyet 256 GB-ra növeljük, 699 USD áll majd a cédulán. Lesz természetesen Pro modell is, erről még sajnos nincs információnk.

Yogesh azzal zárja le a leaket, hogy a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro október elején kerül bemutatásra, nagyjából ugyanakkor, amikor a Pixel 7 és 7 Pro tavaly megjelent. Csak remélni lehet, hogy a Pixel 8 sorozat ezúttal több régióban is elérhető lesz, ugyanis az elődöt csupán 17 országban értékesítették.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét