Kisebb kijelzőt kaphat az iPhone 17 Plus

0
513

A szóbeszédek szerint a következő generáció esetében megmarad a képernyő méret, de utána változások történhetnek. Az iPhone 17 Plus kijelzőjét a pletykák szerint kisebbre fogják szabni. Ugyanakkor arról is van pletyka, hogy az iPhone 16 Pro Max 6,9 colosra fog nőni, így aztán ez igaz lehet az iPhone 16 Plusra is. Ha ahhoz viszonyítva lesz kisebb a képernyő, akkor igazából nem lesz számottevő a csökkenés.

Abban szinte biztosak lehetünk, hogy az Apple már most dolgozik az iPhone 17 készülékeken, de a fejlesztési ciklusnak egyelőre egy túl korai szakaszában vannak ahhoz, hogy a kapcsolódó értesüléseket túl komolyan vehessük. Ugyanakkor bármi megtörténhet, hiszen ez még bőven az a fázis, amikor a gyártó kísérletezik különféle koncepciókkal, ötletekkel, és akár többféle prototípus is létezhet egyszerre.

Aztán a végén a legmegfelelőbbet kiválasztják, és azt adják tovább a gyártópartnereknek. Ross Young viszont híres arról, hogy nagyon jó értesüléseket szállít, általában minden jóslata megbízhatónak bizonyul, így aztán nem lehet a kijelentéseit csak úgy félvállról venni. Vagyis ne lepődjünk meg, ha jövőre az Apple a méretezéssel tovább differenciálja az okostelefonjait.

techkalauz.hu – az online techmagazin