Kiszivárgott a Samsung 2022-es ütemterve – Sok újdonság érkezik

0
45

Egy kiszivárgott ütemterv szerint a Samsung jövőre 33,6 millió táblagépet és 19 millió okosórát szeretne eladni. Láthatóan a jövőre megjelenő Buds fülhallgatók eladásaihoz is pozitívan áll a gyártó.

Az Elec szivárogtatta ki a Samsung 2022-ben megjelenő táblagépeinek, laptopjainak, okosóráinak és TWS fülhallgatóinak ütemtervét (roadmap). Habár a nevek maguk várhatóak voltak, a roadmap tartalmazza a gyártási mennyiségek becslését is.

Laptopok, PC-k és táblagépek kategóriájában a Samsung 6%-os növekedésre számít; míg TWS fülhallgatók terén +35%-kal kalkulál a gyártó. Ahogy azt a korábbi szivárgások is megerősítik, a Tab S8 sorozat 2022 első és második negyedévében debütál – azonban a Lite vagy FE verzió csupán a harmadik vagy negyedik negyedévben jön.

Ezenkívül a Tab A8 és a Tab A7 Lite szintén jövőre debütál. Sőt, a gyártó új laptopok kiadását is tervezi jövőre. Nem meglepő, hogy a harmadik/negyedik negyedévben érkezik majd a Watch 5 okosóra sorozat. Buds Live 2 és Pro 2 fülesek már 2022 áprilisától kaphatók lesznek.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét