Kiszivárgott a Xiaomi Redmi 9 specifikációja, kinézete és árazása is

0
136

A Xiaomi Redmi 9 június 25.-én mutatkozhat be, egy külföldi híroldalnak köszönhetően viszont most kiszivárgott a specifikáció, valamint a készülék árazása is, képekkel együtt.

A weboldalon feltüntetett specifikáció megegyezik azzal, amiről korábban olvashattunk: a Xiaomi Redmi 9 egy Helio G80 SoC-ot fog kapni és két verzió kerül forgalomba: 3 GB/32 GB és 4 GB/64 GB. Ez még tovább bővíthető microSD kártya segítségével.

Kiszivárgott a Xiaomi Redmi 9 specifikációja, kinézete és árazása is

A 6.53 inches kijelző felbontása FullHD+, az előlapi kamera pedig 8 MP-es. A hátlap a Redmi K30 és a Redmi Note 8 Pro keverékére emlékeztet. Itt négy kamera modul található: egy 13 MP-es fő modul, valamint egy 8 MP-es ultrawide, egy 5 MP-es makró és 2 MP-es mélység szenzor. Az akkumlátor kapacitása 5020 mAh-s.

Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon lesz. Ezen kívül kapunk AI Face Unlock funkciót, dupla SIM-es támogatást és 3.5 mm-es jack csatlakozót is. A kisebb verzió 125 eurós, a nagyobb pedig 135 eurós áron kerülhet forgalomba, így érdemes mindenképp a drágább verziót választani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét