Kiszivárgott információk jöttek az új Lenovo Tab P11-ről

0
640

A Lenovo Tab P11 Pro után érkezik az alap P11, amely egy véknyított, gyengébb verziója a Tab P11 Pro-nak. A TechnikNews által kiszivárogtatott hírek nem csupán a dizájnt árulják el, a specifikációit is megtudhatjuk a Lenovo új táblagépének.

Egy pár hónap telt el mióta a Lenovo leleplezte a Tab P11 Pro táblagépét, most pedig egy nem-Pro modellről érkeztek leakek. A Tab P11 Pro a következő hónapban lesz elérhető, azonban a ma taglalt eszközt még hivatalosan nem tudjuk érkezik-e és mikor.

11 hüvelykes kijelzőt kapunk, amely 2.000 x 1.200 pixelt képes a szemünk elé vonultatni, valamint a kijelző maximum fényereje 400 nit. A TechnikNews szerint 85%-os screen-to-body aránnyal rendelkezik, amely vékony kávákat jelent. Az előlapon egy 8 MP-es kamerát kapunk, a hátlapon egy kamera helyezkedik el, amelyet egy LED vaku támogat.

Hirdetés

Erőforrás téren a Qualcomm Snapdragon 662 fog gondoskodni az akadásmentes felhasználói élményről a Tab P11 esetében, míg a nagytestvér Pro verzió Snapdragon 730G-t kapott. A processzort 6 GB RAM támogatja a feladatok elvégzésében, és hogy mindez működjön, egy 7.700 mAh-ás akkumulátort szereltek az eszközbe.

Továbbá az eszköz támogatja a Precision Pen 2-t és USB Type-C-n keresztül tölthető. Az eszköz áráról még nincs információnk.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét