Komoly összegeket adtak a Razer világítós maszkjáért

0
16

Hosszú várakozás után október vége felé végre elérhetővé vált a Razer Zephyr nevű termék, ami egy N95-ös – vagy ha úgy jobban tetszik – FFP2-es maszkot takar. Az okosmaszk önmagában 100 dollárért, vagy a kezdőcsomag részeként három szűrővel 150 dollárért került piacra, és a nagy érdeklődés miatt szinte az első néhány órában elfogyott.

Amint az várható volt, a nyerészkedők, akik gyorsan lecsaptak a Zephyrre, az eBayen kezdték el árulni a terméket, mondanunk sem kell, hogy az eredeti ár sokszorosáért. Kapaszkodjatok meg: akadt olyan hirdető, akinek több mint 670 dollárért sikerült eladnia a maszkot. A Razer Zephyr egyébként továbbra sem elérhető, és mivel foglalás sem lehetséges, csak értesítést kérhetünk, amikor a termék újból raktáron lesz.

A vállalat szerint a Zephyr legújabb változata a levegőben lévő részecskék 99 százalékát képes kiszűrni, ám ez még nem minden: a levehető és újratölthető aktív szellőzők mellett mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amelyek alaposan megkönnyítik a kommunikációt. Mindemellett a megjelenés is szót érdemel, a maszkon ugyanis két testre szabható Razer Chroma RGB világítási zóna is található.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét