Közeleg a Poco F6 megjelenése

0
1976

Az okostelefon felkerült az NBTC weboldalára a 24069PC21G modellszámmal. A modellszám alapján az okostelefon a Redmi Note 13 Turbo globális kiadása lesz. Ugyanígy volt a Poco F5 esetében is, ami meg a Redmi Note 12 Turbo nemzetközi változataként vált ismerté. A gyártó egyelőre még nem osztott meg hivatalos információkat az F6 kapcsán, így kénytelenek vagyunk a szivárogtatók előrejelzéseire és értesüléseire hagyatkozni.

Bennfentesek úgy tudják, hogy az okostelefon belsejében Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, hátlapjára 50 megapixeles elsődleges, 8 megapixeles, ultraszéles látószögű kamera kerül. A megjelenítő 1220 pixel felbontású lenne, az akkumulátor kapacitása várhatóan pedig 5000 mAh lesz.

A telep támogatni fogja a 90 W-os gyors töltést. A testvérmodell, vagyis a Poco F6 Pro már szintén megkapta az NBTC tanúsítványát. Az a készülék a 23113RKC6G modellszámmal jelent meg a hivatal adatbázisában, és várhatóan a Redmi K70 „újrakiadott” változata lesz a globális piacnak szánva.

techkalauz.hu – az online techmagazin