Lassan érkeznek a 4K-s ASUS ProArt monitorok

0
27

Az említett készülék 15,6 hüvelykes, tízpontos IPS érintőképernyője 3840×2160 pixeles felbontással dolgozik. Ehhez 60 Hz-es képfrissítési ráta, 1200:1 statikus kontrasztarány, 500 cd/m2-es maximális fénysűrűség, VESA DisplayHDR 400 minősítés és 29 ezredmásodperces válaszidő társul.

A megjeleníthető színek száma 1,07 milliárd, míg az sRGB/Rec. 709 színtérlefedettség 100/100 százalékos. A Pantone, illetve Calman tanúsítványt egyaránt élvező kijelzőt felszerelték a Wacom EMR technológiájával, amihez a hozzá mellékelt ProArt Pen stylus jár. A készülékház balján egy programozható Dial tekerőkapcsoló helyezkedik el, és a 40 fokos döntést kezelő érintőceruzához két hegy jár, amelyek eltérő keménységgel és súrlódási értékekkel rendelkeznek.

A színeket hat tengely mentén állíthatjuk, miközben színhőmérséklet tekintetében öt üzemmód közül választhatunk, de a PiP/PbP képességek, a ProArt Palette vagy a QuickFit Plus sem hiányzik periféria egészéből. A fedélzeten egy HDMI 2.0 bemenet, egy DisplayPort alt módos, 15 wattnyi töltés közvetítésére felkészített USB Type-C konnektor, meg egy második, kizárólag tápellátást biztosító USB Type-C aljzat található.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét