Legkeresettebb telefonok, persze iPhone-nal az élen

0
3630

A tíz legkeresettebb mobil között a „vanília” iPhone 14 van az első helyen, míg a család másik két tagja, a 14 Pro Max és a 14 Pro a másodikon és a harmadikon. De még a dobogóról saját társai miatt lemaradó iPhone 13 is szépen teljesít a maga negyedik helyével.

Csak ezen a ponton, ötödikként lép be a Samsung a versenybe, mégpedig a Galaxy A14-gyel. Őt követi az A14 5G, az A54, és nyolcadikként az A04e. Kilencedik helyen a Xiaomi táborozik, méghozzá a Redmi 12C-vel, de a lista záró tagjaként, a tizedik helyen a Galaxy A34 kapott helyet. Láthatni tehát, hogy a Samsung jelenlegi zászlóshajója, a Galaxy S23 nem igazán tud labdába rúgni, ami „csúnya” eredmény úgy, hogy az iPhone 14 viszont stabilan viszi az első helyeket.

Hozzá kell tenni azt is, hogy a Galaxy S23 a megjelenésekor az első negyedévben csupán az Ultra kivitelével tudott felkerülni a listára, és annak is csupán a hatodik helyére. Mindezt azért, hogy a következő negyedévre leküzdje magát a nyolcadikra, és onnan szépen ki is essen az első tízből.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét