Lenovo: számítógépekkel a Szigetért és napijegyekkel a fesztiválozókért

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A cég több mint 160 notebookot és asztali számítógépet bocsát a fesztivál szervezőinek rendelkezésére, melyeket a Szigetre látogatók a program teljes időtartama alatt térítésmentesen használhatnak. A Lenovo a jeles alkalom tiszteletére emellett minden nap 2 napijegyet és egy S10-3s netbookot ad ajándékba a szerencsés nyerteseknek.
A Lenovo idén először támogatja a Sziget Fesztivált, melyet 2010-ben immár 18. alkalommal rendeznek meg, és a nyár legrangosabb multikulturális eseménye. A rendezvényre összesen körülbelül 400 000 látogatót várnak, köztük számos újságírót is. Az így felmerülő igények ellátására, különböző számítógépeinek elhelyezésével, a Sziget területén több ponton is lehetőséget biztosít a cég. Az Internet sátorban minden érdeklődő igénybe veheti a Lenovo IdeaPad G550-es notebookjait. Emellett 40 Lenovo ThinkPad várja a felhasználókat a Vodafone sátorban, illetve az újságíróknak fenntartott területen, míg további 12 ThinkCentre A58 asztali számítógép az EU sátor látogatóit és a backstage-et szolgálja ki.
A Sziget időtartama alatt, az Internet sátorban, lehetőség lesz a Lenovo otthoni felhasználásra szánt mobil számítógépeinek megismerésére, és egy kvízjáték keretében a szerencsés résztvevők naponta egy-egy darab IdeaPad S10-3s netbookkal lehetnek gazdagabbak.
A Lenovo azonban nem csak a már fesztiválozóknak szeretne kedvében járni. Az online játék résztvevői („What’s your idea of fun?” – http://game.lenovo.hu) naponta két napijegyet nyerhetnek, ha a közösség az általuk beküldött fotókra adja a legtöbb szavazatot. A játékba augusztus 3. és 14. között lehet bekapcsolódni. A Sziget Fesztivál partnerként támogatja a kezdeményezést, és saját honlapján hívja fel a figyelmet a játékra, melynek fődíja egy Lenovo IdeaPad S10-3s netbook.

(x)

 

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?