Lenovo ThinkPad T16 G2 AMD: Nagyszerű választás még 2024-ben is

0
46

Annak ellenére, hogy a Lenovo ThinkPad T16 Gen 2 nem a legújabb modell, továbbra is érdekes: AMD CPU-kkal nem lesz utódja. A Lenovo ThinkPad T16 Gen 2 AMD még 2024-ben is remek munkaeszköz lehet.

A technológia gyorsan fejlődik, és ami tegnap új volt, az mára régi.  Ennek ellenére a tegnapi termékek gyakran remek választásnak számítanak, különösen, ha a végkiárusítás során olcsóbbá válnak. Még érdekesebb amikor egy régi terméknek nincs utódja.

Ilyen termék a Lenovo ThinkPad T16 Gen 2 AMD. A Lenovo a Mobile World Congress (MWC) rendezvényen bejelentette a ThinkPad T16 Gen 3-at, de az új modell kizárólag Intel procikkal lesz elérhető, AMD-vel nem.

A notebookcheck.net letesztelte a gépet és úgy nyilatkoztak, hogy: „A nagyszerű, stabil CPU-teljesítmény párosul jó iGPU-val, csendes ventilátorral és hosszú akkumulátor-üzemidővel. A T16 G2 AMD potenciálisan az akkumulátor élettartam bajnoka lehet, ha egy 86 Wh-s akkumulátorral rendelkező modellt választasz”.

Az új Lenovo ThinkPad T16 Gen 3 új dizájnt és bővíthető RAM-ot kapott, de a “régi” T16 Gen 2 továbbra is remek munkaeszköz.

techkalauz.hu – az online techmagazin