Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 4: Egy kiszivárgott (mostanra már törölt) videó alapján magasabb kijelzőt kapunk

0
302

Az X1 Extreme azon kevés Lenovo ThinkPad-ek közé tartozik, amit még nem frissítettek az idén. A készülő Gen 4-es modell viszonylag nagy átalakulásnak tűnik, ugyanis egy kiszivárgott videó széles hangszórórácsokat és magasabb képernyőt jósol. Illetve ezt inkább múltidőben kéne írnom, ugyanis mostanra a videót kitörölték.

A 2021-ben bejelentett összes Lenovo ThinkPad közös jellemzője, hogy mindegyikük U sorozatú processzort használ, függetlenül attól, hogy AMD vagy Intel alapú az adott eszköz. Az erősebb H jelzésű processzorokkal megáldott ThinkPad-eket ugyanis még nem frissítették.

Úgy tűnik ez hamarosan megváltozik. Számos sajtóorgánum szerint a Lenovo azért húzta idáig a frissítéseket, hogy megvárja az Intel Tiger Lake H45 bejelentését. Ennek hála pedig már az új chipeket szerelhetik bele az erősebb ThinkPad-ekbe – mint például a Lenevo ThinkPad X1 Extreme Gen 4.

Hirdetés

Ez a gép az X1 sorozat legnagyobb, legerősebb modellje, nem a mostanság divatos kicsi-cuki vonalat képviseli. A most kiszivárgott videóban 360 fokos képet láthatunk a laptopról, amelyen a legfeltűnőbb talán a magasabb képernyő (talán 16:10-es képarány?) és a széles hangszórórácsok.

Ahogy említettem, a videó sajnos törlésre került, nem tudni milyen okból.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét