Az Apple megnyitotta legszebb boltját. az Apple Marina Bay Sands már-már városi látványosságnak minősül Szingapúrban. A cég amúgy sem veti meg a gyönyörű dizájnokat, de eddig ilyenbe még nem fogtak.

Szeptember 10-én nyitotta meg kapuit a vállalatóriás 512. boltja. Az eszméletlen dizájn alapötletét a Rómában található Pantheon adta. Azonban ez az első olyan boltja az Apple-nek, ami egy úszó erőd, azaz nem szárazföldre épült.

Az épület 360 fokban vízzel van körülvéve, és ugyanennyi fokos panorámakilátást biztosít a vásárlók számára. Az ügyfelek így a termékek mellett egy élményt is kapnak, a partmenti város teljes valójában pompázik az üzletből nézve.

Hirdetés

A remekművet egy Foster+Partners nevű építészcég tervezte. Az épületnek két szintje van. A felső a kívülről is látható rész, valamint mozgólépcsők segítségével a vízalatti alsó részbe juthatunk, ahol egy alagúton keresztül vezet az út a parton található bevásárlóközpontba. Habár ránézésre úgy tűnhet, hogy lebeg, valójában az öbölbe merített pillérek tartják a szerkezetet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét