Már hivatalos a Motorola Buds és Buds+

0
2726

A Motorola Buds belsejében 12,4 mm-es dinamikus meghajtók találhatóak. A készülék Hi-Res Audio támogatással és aktív zajcsökkentés funkcióval is rendelkezik, utóbbit 3 mikrofon teszi lehetővé. A vezeték nélküli fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát és vízlepergető kialakítással bír.

Kikapcsolt aktív zajszűrés mellett nagyjából 9 óráig képes működni egyhuzamban, ezt a töltésre és tárolásra egyaránt használható tok képes akár 42 órára is meghosszabbítani. A Motorola Buds kétféle kék, zöld és barack árnyalatban kerül forgalomba, mindösszesen 60 eurós áron. A Motorola Buds+ kettős driverekkel, 11 mm-es mély és 6 mm-es magas sugárzókkal rendelkezik. Szintén támogatja a Hi-Res Audio szabványt, de emellett a Dolby Atmos és a Dolby Head Tracking funkciókkal is kompatibilis, természetesen kizárólag a támogatott Motorola eszközökkel párosítva.

Az aktív zajszűrés ennek a fülhallgatónak is ott van a repertoárjában, ez akár 46 decibellel is csökkentheti a környezeti zajokat. Kikapcsolt aktív zajszűrés mellett az üzemidő nagyjából 8 óra körül alakul, ezt a töltődobozka képes 38 órára kitoldani. A Motorola Buds+ szürke és homokszín árnyalatokban kerül forgalomba, 150 eurós áron.

techkalauz.hu – az online techmagazin