Már hivatalosnak tűnik a Samsung Galaxy A25

0
192

Ősz elején már láthatóak voltak render képek, de a szeptemberi képeken csak fekete színben jelent meg a mobil. Most viszont hivatalosnak tűnő termékfotókat közölt az Android Headlines az eszközről, melyek a fekete mellett megmutatják a sárga, a szürke és a kékes-ezüst színű variánst is.

Mondhatni teljesen standard megjelenése lesz a Galaxy A25-nek, a hátlapon egymás alá rendezve a három kamera, az előlapon U-alakban belógó előlapi kamera, 6,44 hüvelykes LCD kijelző, kicsit szélesebb kerettel. A telefon műanyag házat kap, a pletykák szerint ennek mérete 162×77,5×8,3 milliméter lesz és a jobb oldalon a gombok kis kiemelést kapnak a keretből.

Nem hoz sok izgalmat az 5000 mAh-s akkumulátor se, melyet maximum 25 wattal tölthet majd a felhasználó. Annak viszont lehet örülni, hogy a telefon már Android 14-gyel indít majd és állítólag négy főverzió-frissítésre lesz hivatott, vagyis még az Android 18-at is megkapja majd. A Galaxy A25-öt a Samsung leghamarabb idén decemberben mutathatja be, de az eddigi A-szériás frissítési ütemtervek alapján inkább 2024 eleje tűnik reálisnak a megjelenést illetően.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét