Másodlagos kijelző a kameraszigetben – Xiaomi Mi 11 Ultra szivárgások

0
287

Jócskán a hivatalos megjelenése előtt kiszivárgott a Xiaomi Mi 11 Ultra. A nemrég megjelent Mi 11-hez képest a Mi 11 Ultra feldobja a kamerarészleget, valamit a telefon hátlapján, a kameraszigeten egy apró másodlagos kijelzőt is találhatunk.

Nem számítottunk arra, hogy a Mi 11 indulásakor már a Mi 11 Ultráról fogunk írni, ugyanis az alap 11-es modell is erősen indított. Azonban olyan érdekességek szivárogtak ki az Ultra modellről, amelyeket kár lenne nem megemlíteni. Köszönhetően a Tech Buff PH-nak kiszivárgott egy videó, amelyen az új Mi 11 Ultra látható (minden valószínűséggel). A videót azóta levették, amely csak igazolja a hitelességét.

A leakerek szerint a kamerasziget egy 50 MP-es fő, egy 48 MP-es széles látószögű és egy szintén 48 MP-es telefotó lencsével rendelkezik. Na meg persze a kis kijelzőt! Ezeken túl 6,8 hüvelykes WQHD + felbontású 120 Hz-es OLED kijelzőt kapunk, a remek Snapdragon 888 és 5000 mAh-ás akkumulátor kíséretében.

Hirdetés

A legizgalmasabb a telefonban a kis hátlapi kijelző, nagyon kíváncsian várjuk mire is használható, megjelenése április és május körül esedékes, tehát lassacskán egyre több információt fogunk megtudni.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét