Még tolják az Apple Airtag 2 gyártását

0
38

Pár hónappal ezelőtt a híres és elismert elemző Ming-Chi Kuo azt jósolta, hogy az Apple AirTag 2 nevű nyomkövetőjét a következő év utolsó negyedében elkezdhetik gyártani. A szakértő most visszavonja ezt a kijelentést, a legújabb információi szerint a készülék tömeggyártását 2025-re halasztotta az almás cég.

Az eltűnésre hajlamos holmik követésére készítették az Apple AirTaget. Ez a kütyü egy ultraszélessávú vezeték nélküli hálózatot alkalmazva képes meghatározni adott tárgy pontos helyét, más készülékeken keresztül. Pénztárca, kulcsok és más apróságok követésére szolgál ez az eszköz, nagyon hasznos, de akár rossz célra is használható. Kuo nem tudja pontosan megmondani, hogy miért halasztanak a gyártáson, az AirTag 2 jellemzőiről sem tudni semmit még egyelőre.

Az elemző szerint a második generációs nyomkövető mélyebb integrációt kap majd az Apple Vision Pro kevert valóság headsettel, és része lesz egy térbeli számítástechnikai ökoszisztémának. Komoly fejlesztéseket eszközölnek majd az apróságon, ami például új U2 chippel lesz felszerelve. Azonban, ha valóban 2025-re halasztják a gyártást, várnunk kell még egy pár évig, amíg megismerkedhetünk az Apple új nyomkövetőjével.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét