Megjelent a Lenovo ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise, bármire alkalmas minigép

0
209

A nagyjából 1 liter térfogatú dobozka egy egész munkaállomást rejt magában, ami a naprakész specifikációktól, az üzleti szintű felhőkezelés támogatásán át a távoli telepítési lehetőségig mindent tud. Sőt, a Google és a Lenovo biztonsági és támogatási funkcióit is tartalmazza.

Bejelentették az új Chrome OS-eszközt (nem tudni pontosan milyen) 12. generációs Intel Core i5 processzorral, egy klasszikus ThinkCentre stílusú házban, jóllehet kifejezetten vékony és könnyű dimenziókkal – ez utóbbi miatt a Lenovo azt állítja, hogy bármilyen hordozható mini-PC-t helyettesíthet.

A Lenovo emellett az új ThinkCentre PC-t az informatikai részlegek alapvető tartozékának ajánlja, köszönhetően annak egyszerű telepítésének, amely nyilvánvalóan magában foglal egy Zero-Touch beállítási lehetőséget, amelyhez nincs is szükség monitorra, valamint távoli módszerekre.

Fel van vértezve a Lenovo ThinkShielddel és egy dedikált Google Titan C chippel is, amelyek olyan funkciókat biztosítanak, mint az ellenőrzött rendszerindítás, az adatok integritása, a homokozó és az általános biztonság.

Az OEM azt is vállalta, hogy minden új M60q-t a Premier Support szolgáltatásával együtt szállítja, szükség esetén akár a következő munkanapon történő eszközcserét is beleértve. 2023 elejétől már megvásárolható lesz az eszköz, 300 eurós áron.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét