Megnézték mit tud a Samsung Galaxy M55

0
1564

Az okostelefon belsejében a benchmark eredmények alapján Snapdragon 7 Gen 1 chipset dolgozik majd, a Galaxy M55 egyébként az SM-M556B modellszámmal tűnt fel a Geekbench adatbázisában. A mobil 8 GB RAM-mal és Android 14 operációs rendszerrel volt felvértezve a tesztelések ideje alatt, utóbbit valószínűleg a One UI 6 interfésszel egészítették ki a dél-koreaiak.

A Samsung Galaxy M55 a Geekbench 4.2-es verziójával volt tesztelve, ami nem éppen a legfrissebb változat, így a készülék által szerzett pontszámokat nem érdemes túlságosan komolyan venni. Az elért 3575 pontos egymagos és 11 330 pontos többmagos eredmény egyszerűen összehasonlíthatatlan más jelenlegi modellekkel. Szerencsére használható más módszer is arra, hogy nagyjából elhelyezzék az okostelefont egy képzeletbeli rangsorban.

Természetesen a benchmark tesztek eredményei önmagukban képtelenek igazán jól reprezentálni egy adott telefon kezességét és gyorsaságát a mindennapokban. Ha ilyen tekintetben szeretnénk tisztábban látni, kénytelenek leszünk megvárni, míg a Samsung hivatalosan is leleplezi a Galaxy M55-öt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét