Megújul a Sony TV-k Androidos felülete

0
147

A Sony végre megerősítette, hogy megújul a televízióikon található Android felület. A kezdőképernyő sokkal inkább hasonlítani fog arra, amit a Chromecast tulajok már megszokhattak a Google TV tekintetében. Ezáltal egy letisztultabb, és jobban személyre szabott felületet kapunk majd, amely ráadásul az Android rendszer frissítésével sem jár.

Nem túl bő a lista változások terén, de annál tartalmasabb. Megújul a kezdőképernyő illetve néhány funkciót külön kiemelt a gyártó. Ilyen például az új Discover (felfedezés) menü, az ajánlott tartalom, amely természetesen a múltban megtekintett tartalmak alapján válogat majd nekünk, illetve a kezdőképernyő rendszerezése, amelynek segítségével egyszerűbben találhatjuk majd meg a keresett tartalmat.

Egyes régiókban a frissítés már elindult, az Egyesült Államokban és Európában már egyaránt számoltak be felhasználók a változásról. A Sony egyébként több régebbi modellre is kiadja a frissítést, és szinte csak az első generációs televízióik maradtak ki a listából. Így tehát nagyjából minden Sony TV frissül majd, amely 2016 után jelent meg.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét