Megy a nyerészkedés a PlayStation 5 Portalon

0
1066

A Kotaku beszámolója szerint az értékesítés november 15-i rajtját követően mindössze két nap alatt kifogytak a készletek, így a hivatalos értékesítési csatornákon már az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban sem lehet beszerezni a Portalt.

Az Ebayre látogatva egyértelmű, hogy a nyerészkedők erre a termékre is rástartoltak: a népszerű apróhirdetési portál hemzseg a méregdrága, bontatlan PlayStation Portaloktól, amelyeket eleve haszonszerzési céllal happoltak el a valódi érdeklődők elől. Az ügyeskedők jellemzően 100-150 dollárral a hivatalos fogyasztói ár felett kínálják a terméket, de olyan eladó is akad, aki csak a visszaigazolt rendelését árulja. Eme jelenség egyáltalán nem meglepő, hiszen nagyon elterjedt ez a fajta nyerészkedési módszer a hasonló kapósabb termékeknél.

Ami pedig a PlayStation Portalra váró játékosokat illeti, ők csak abban bízhatnak, hogy a japánok mielőbb feltankolják a készleteket, és hogy legközelebb gyorsabbak lesznek a nyerészkedőknél. Ezzel ráadásul még közel sincs vége a műsornak, hiszen ebben a hónapban kerül piacra a PlayStation 5 átdolgozott kiadása is, ami minden bizonnyal jóval keresettebb lesz a Portalnál, így jó eséllyel annál is számíthatunk hasonló helyzetre.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét