Melegedési problémán dolgozik az Apple

0
27

Számos felhasználó jelezte, hogy az új iPhone 15 Pro szériás modelljük melegebb az elvárhatónál, ami ezek szerint biztosan nem csak túlzás volt. Az Apple elismerte, hogy az új készülékek a beállítást és szinkronizálást követően az intenzív háttérfolyamatok miatt melegebbek lehetnek az első pár napban. Ezen felül egy hibát is felfedeztek az iOS 17-ben, ami szoftveresen javításra kerül, a harmadik féltől érkező alkalmazások optimalizálásán pedig a fejlesztőkkel együtt dolgoznak, mivel úgy tűnik, egyes frissítések túlterhelik a rendszert.

„Találtunk egy hibát is az iOS 17-ben, amely néhány felhasználót érint, és amelyet egy szoftverfrissítéssel orvosolni fogunk. Egy másik probléma a harmadik féltől származó alkalmazások néhány közelmúltbeli frissítésével kapcsolatos, amelyek a rendszer túlterhelését okozzák. Ezekkel az alkalmazásfejlesztőkkel együtt dolgozunk a javításokon, amelyek folyamatosan érkeznek.”

A melegedés ezek alapján tehát nem egy olyan probléma, amivel huzamosabban együtt kéne élni. Viszont a Pro és a Pro Max kisebb hőelveztő felületet kapott, ami úgy tűnik, összességében mégiscsak rontja/ronthatja a készülék hőkezelését. Az Apple dolgozik az ügyön, várjuk a fejleményeket.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét