Mennyibe fog kerülni az iPhone 14 és 14 Pro?

0
331

Hivatalosan még nem tudunk semmit az árazásról, azonban mivel a megjelenés már a nyakunkon van, a pletykák és az annál sokkal komolyabban vehető források is próbálnak találhatni. Most egy kutató elemző cég készített árelőrejelzést, ez pedig az eddigi legpontosabb tipp lehet.

zt a legfrissebb előrejelzést a TrendForce állította össze, amely részletes „mélyreható piaci tudást” halmozott föl. Habár nagyon jól megy az üzlet az Apple-nek, még az elemzők szerint is óvatosnak kell lenniük az árazási stratégiát illetően, különösen azért, mert ezúttal a potenciális ügyfelek milliói szeretnének pénzt megtakarítani ahelyett, hogy az iPhone 14 készülékekre költenének.

Ezért a kutatócég úgy véli, hogy az Apple az iPhone 14-et 749 USD-s kikiáltási áron kínálja, az iPhone 14 Max (vagy iPhone 14 Plus) pedig 849 USD-s cédulát kap. Noha az iPhone 14 olcsóbb lehet, mint az iPhone 13 (799 USD a bevezetéskor), a Pro modellek esetében valószínűleg némi áremelkedés várható: az iPhone 14 Pro ára várhatóan 1049 dollárról indul, míg a Pro Max modell 1149 USD-s kezdőárat tudhat magáénak.

Ezeket az információkat természetesen egy egészséges szkepticizmussal kell kezelnünk.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét