Mi lesz velünk 1$-os Xbox Game Pass nélkül?

0
817

Nem lehet azt állítani, hogy egydolláros áron Xbox Game Pass tagnak lenni, és például a Flight Simulatorral játszani ne érné meg. Csakhogy sajnos ezt a több éve velünk lévő lehetőséget megszűnteti a Microsoft, mert valami mást gondolt ki helyette.

Kari Perez, az Xbox globális kommunikációs vezetője a The Verge-nek nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy a jövőben inkább másfajta marketing promóciókkal fogják megszólítani az új tagokat. Az egydolláros csomag azért volt jó, mert lehetőséget nyújtott arra, hogy a játékosok megnézzék, mit is nyújt a Game Pass, és eldönthették, hogy később óhajtanak-e Ultimate tagok lenni.

A Microsoft az Xbox Game Pass Ultimate baráti és családi csomagján is dolgozik. Ezzel az Ultimate tagság előnyeit legfeljebb négy másik baráttal vagy családtaggal meg lehetne osztani. Az árakat Írországban havi 21,99 euróban állapították meg, ami személyenként kevesebb mint 5 dollárt jelent. A Microsoft nemrég Új-Zélandra, Dél-Afrikára, Chilére, Magyarországra, Izraelre és Svédországra is kiterjesztette ezt a Friends & Family csomagot, de számos egyéb piacon, így az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban még mindig nem érhető el. Személy szerint én elgondolkoztam, hogy csomagot váltok, ti mit gondoltok erről?

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét