Microsoft Competition: Palworld dizájnos Xboxot is nyerhetsz

0
2030

A Palworld előre nem látható sikert aratott januárban, mára átlépte a 2 millió egyidejűleg játszó player szintjét is. Ha rajongója vagy a játéknak – vagy még nincs Xboxod –, érdemes egy pillantást vetni az X-re (korábban Twitter). A Microsoft jelenleg egy Xbox Series S-t sorsol Palworld dizájnban.

A verseny részeként négy Pal dizájnú kontroller is bezsebelhető. Minden kontrollerben más-más zsebszörny található: Grizzbold (sárga), Mammorest (zöld), Pengullet (kék) vagy Cattiva (rózsaszín). Emellé 3 hónapos Ultimate tagság is jár.

Részvételi feltételek

A játék 2024. február 23-tól március 17-ig tart, és a nevezéshez nem kell más, mint egy fiók az X-en (korábban Twitteren). Egyszerűen kövesd be a hivatalos Xbox-fiókot X-en, és a nevezési időszakon belül retweeteld a verseny bejegyzését a #PalworldXboxSweepstakes hashtaggel. Fontos, hogy X fiókodat “nyilvánosra” állítsd, hogy mindenki láthassa a retweetet.

A nyerteseket véletlenszerűen választják ki, és a Microsoft tájékoztatása szerint legkésőbb a verseny végét követő 14 napon belül X-en, közvetlen üzenetben értesítik őket.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét