Motorola Moto G Stylus 2023: Egy szivárgás szerint dizájnfrissítést kap

0
1569

Friss, ropogós: először bukkant fel kép az új Moto G Stylus (2023) okostelefonról, ráadásul egy igen megbízható szivárogtató jóvoltából. Az eszköz igencsak hajaz a többi idén megjelenő Moto G telefonra. Elődeihez képest a 2023-as modell vékonyabb kerettel és kevesebb kamerával érkezik.

Az @OnLeaks kiszivárogtatta a Moto G Stylus idei verzióját, amelyet a kiszivárogtató Moto G Stylus (2023) néven emleget. Jelenleg nem világos, hogy a kiszivárgott képek a globális modellhez vagy annak észak-amerikai testvéréhez tartoznak-e – ugyanis a korábbi verziók között volt USA-exkluzív is.

Ettől függetlenül a Moto G Stylus (2023) lényegesen vékonyabb kijelzőkerettel rendelkezik, mint elődje. Az elődök lapos kijelzője azonban megmarad, csakúgy, mint az egyetlen előlapi kamera, amely egy középső „lyukban” van.

Még több infó a kamerákról: elsődleges hátlapiként egy 50 MP-s szenzort kapunk, melynek rekesznyílása f/1,9 (az elődé 1,8 volt). Ezen túlmenően a renderek tartalmazzák a „2.0 µm” és az „ULTRA PIXEL” szöveget. Más szavakkal, az eszköz pixel-binninget használ a képminőség javítására. Úgy tűnik, hogy a Motorola lemondott a 2 MP-es mélységkameráról, így a 2023-as kiadáson csak két darab hátsó kamera lesz.

Az @OnLeaks azt is nyilvánosságra hozta, hogy a Moto G Stylus (2023) 9,29 mm vastag lesz, ami egyenrangú a Moto G Stylus 5G-vel (2022). Egyéb specifikációk jelenleg nem ismertek, ahogy a megjelenés dátum sem.

Forrás OnLeaks
Forrás OnLeaks
Forrás OnLeaks

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét