Motorola Moto G Stylus 2024 részletek szivárogtak ki

0
69

Kiszivárogtak a legfrissebb részletek a Moto G Stylusról: 50 MP-es kettős kamerarendszer, modernizált dizájn. A Moto G Stylus 2024 névre keresztelt készülék várhatóan a többi új Motorola telefon dizájnját kapja meg.

Forrás: OnLeaks, SmartMania

A jó öreg megbízható @OnLeaks osztott meg információkat és renderképeket a Motorola egyik hamarosan megjelenő okostelefonjáról. A telefon korábbi verziója (2023 májusában adták ki) 361 dollárba kerül jelenleg az Amazonon.

Az @OnLeaks információi alapján a Motorola jelentősen továbbfejlesztette a Moto G Stylust 2023-as modelljéhez képest. Egyrészt a Moto G Stylus 2024 vékonyabb kijelzőkávával rendelkezik, másrészt diszkrétebb ’kameralyukat’, illetve átdolgozott hátlapi kameraszigetet kapott.

Méretbeli változás alig volt, a leaker szerint a telefon 162,5 x 74,7 x 8,09 mm-es lesz, mely 190 grammos súllyal párosul. Így a Moto G Stylus 2024 várhatóan nagyjából 5 grammal lesz könnyebb, méretekben elődjéhez képest pedig 0,4 mm-rel rövidebb, 0,6 mm-rel szélesebb és 1,1 mm-rel vékonyabb elsz.

Előreláthatólag egy 50 MP-es és optikailag stabilizált (OIS) érzékelő lesz az okostelefon elsődleges kamerája, amelyhez egy másodlagos hátlapi kamera és egy 8 MP-es előlapi kamera csatlakozik.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét