Motorola Moto G10 Play képek és specifikációk szivárogtak ki

0
235

A legújabb leakek szerint a Motorola újgenerációs Moto G10 Play telefonja oldalsó ujjlenyomat-olvasóval, 3,5 mm-es jack csatlakozóval, amely a telefon tetején található, valamint 4850 mAh-ás akkumulátorral robban majd be a piacra.

Forrás: Steve Hemmerstoffer – Voice

Úton van a Motorola Moto G9 utódja, és nem csak félinformációink vannak, ugyanis képekkel és specifikációkkal is elláttak minket a szivárogtatók. Még a telefon modellszámát is tudjuk, ez pedig az XT-2117.

6,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelyen szerencsére nincs notch, csupán egy kis fekete lyukacska, amely a telefon bal felső sarkában található. A képeken tripla kamerás felállást láthatunk, a dizájn pedig hasonlít elődjére, a Moto G9 Play-re. Elődjéhez képest az új telefon touch ID-je oldalt helyezkedik el, azonban a Jack csatlakozó maradt az eszközön, ennek valaki örül, valaki nem, szerintem az emberek 90%-ának még mindig Jackes fülhallgatója van otthon.

Hirdetés
Forrás: Steve Hemmerstoffer – Voice

A kijelző TÜV Rheinland bizonylattal rendelkezik, amely bizonyítja, hogy a telefon igencsak szemkímélő. 4850 mAh-ás akkumulátora kellemesen hangzik, egy napot biztosan ki fog bírni vele az ember aktív használat mellett is.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét