Musk vs Zuckerberg – Igaz a pletyka, bunyózni fognak!

0
56

Már mindenki kezdett lemondani az év meccsének kikiáltott Musk-Zuckerberg bunyóról. Azonban pár napja Musk a közösségi oldalán előrukkolt a nagy hírrel, miszerint élőben fogják közvetíteni a meccset, a bevételt pedig a veteránokat segítő jótékonysági szervezetnek ajánlja fel. Zuckerberg azóta a Threads nevű platformján is közzétett egy bejegyzést, amelyben arról írt, hogy augusztus 26-án kerülhet sor a meccsre.

Habár hivatalosan még nem jelentették be a bunyót, nagyon úgy tűnik, hogy hozhatjuk a popcornt, ugyanis hamarosan tényleg egymásnak esnek a milliárdosok. Aki esetleg lemaradt volna az év online cicaharcáról, annak elmondjuk, hogy a két techguru közötti évődés azután vette kezdetét, hogy Zuckerberg előállt egy Threads nevű, Twitterre hajazó alkalmazással, amivel egyértelműen megráncigálta Elon Musk bajszát.

Olyan szinten, hogy Musk előállt azzal az ötlettel, hogy egy test-test elleni küzdelemben tegyenek pontot az ügy végére. Zuckerberg, akiről köztudott, hogy járatos a kevert harcművészetekben, persze kapott az alkalmon, és szinte egyből igen mondott – időközben pedig még az is szóba jött, hogy a római Colosseumban rendezzék meg az összecsapást.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét