Néhány érdekesség az iPhone SE 4-ről

0
1282

Eme friss információk a MacRumors jóvoltából kerültek napvilágra. Azt állítják, hogy az iPhone SE 4 prototípusait, amelyek a D59 készülékazonosítót viselik, A2863 modellszámmal rendelkező lítium-ion akkumulátorokkal látták felszerelve. Ez ugyanaz a telep, amit az iPhone 14 esetében és használnak, és amelynek kapacitása 3279 mAh.

A forrás azt állítja, hogy az okostelefon belsős dokumentációja is ezt támasztja alá. Amennyiben valóban ez az akkumulátor kerül a szóban forgó készülék borítása alá, akkor az azt jelenti, hogy az előző generációhoz képest 1261 mAh-val lesz nagyobb a mobil belsejében található telep. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy ezek az információk még gyártás előtti prototípusokra vonatkoznak, amiken a gyártó bármikor változtathat. Aztán lehet, hogy megjelenéskor egy teljesen más készüléket kapnak a vásárlók, mint amire a pletykák alapján számítani lehetett.

Ha már pletykák, akkor a korábbi értesülések szerint az iPhone SE 4 végre leváltja a borzalmas LCD képernyőt, amelyet egy a BOE által gyártott OLED panelre fognak cserélni, vagyis ez lesz az első SE modell organikus kijelzővel. A hírek szerint a készülék akciógombbal és USB-C csatlakozóval is fel lesz szerelve, mint idei társai.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét