Nem halasztaná gördíthető kijelzős telefonjának megjelenését az LG

0
247

Az LG tagadja, hogy lemond Rollable telefonjáról, amely táblagép méretűvé alakítható át, köszönhetően kigördülő képernyőjének. Ugyanakkora vállalat okostelefon-piaci jövője korántsem áll fix lábakon.

Első jelentések szerint 2021 első negyedévében érkezett volna az LG Rollable, ezt megalapozza az idei online CES-en való bejelentése is. Több héttel később azonban kiderült, hogy a vállalat átgondolta okostelefon-piaci üzletágát. Mivel csökkentették a fókuszt ezen ágról, feltételezhető volt, hogy a drága fejlesztéseket is halasztják/jegelik a szegmensben.

Az LG szóvivője azonban a következőt nyilatkozta a The Verge-nek: „határozottan tagadom, hogy ilyen döntések születtek volna”. Ez reményt ad az LG okostelefon-rajongóknak, azonban nem erősíti meg, hogy az eredeti terveket tartja az LG. Konklúzióként tehát azt vonhatjuk le, hogy ha nem is a közeljövőben, de mindenképp érkezik az innovatív telefon.

Nem idegen az LG-től a különleges telefonok piaca, gondoljunk csak az LG Wing-re, ami igazán különleges megoldást nyújt. Kíváncsian várjuk mit hoz a jövő!

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét