Nyitott fülessel állt elő a Corsair

0
1364

A Corsair legújabb nyitott headsetje a Virtuoso Pro elnevezést kapta, és 3,5 mm-es jackkel és 1,8 méter hosszúságú kábellel van ellátva. A feketében és fehérben készülő periféria 50 mm-es grafén sugárzói a jó öreg, 20-tól 40 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, és 114 dB-es hangnyomásukhoz 32 ohmos impedancia jár.

A leválasztható, hajlékony szárú mikrofon 100-tól 10 000 Hz-ig képes a hangokat továbbítani, és míg érzékenysége -41 dB, addig impedanciája 2,2 kiloohm. A mikrofon eltávolításával lehetőségünk nyílik egy XLR-es vagy USB-s eszköz csatlakoztatására. A memóriahabos fülpárnákon légáteresztő szövethuzat feszül, de a fejpántról sem hiányzik a párnázás, miközben maga a váz is alumíniumból van.

Egy említést mindenképp megér, hogy a készülékházak a könnyebb hordozhatóság végett 90 fokban elforgathatók. Az iCUE támogatása ezúttal lemaradt, ellenben az NVIDIA Broadcast használatával csökkenthetjük a háttérzaj, illetve a visszhang mértéket. Az eszköz kompatibilis az Elgato Wave Link szoftverrel, ami segítséget nyújt több hangforrás keverésére, kiegyensúlyozására és általános menedzselésére. Az extra (fonott) kábelezéssel és hordtáskával értékesítésre kerülő, 338 grammot nyomó termék leendő árát 200 euró környékén állapították meg.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét