OnePlus Buds Pro 2: Globális piacon debütált a vezeték nélküli füles

0
327

Teljes a kínálat, a cég kiadta a Buds 2 Pro-t azon piacokon is, ahol eddig nem volt elérhető, ezek a következők: Egyesült Királyság, USA és Európa. Bizonyos piacokon akciót is hirdetett a OnePlus, ennek keretén belül ha megvásároljuk az új OnePlus 11 telefont, ingyen megkapjuk a címben szereplő fülest. Egyébiránt a termék ára 179 dollár és 6 órás akksiidőt kínál ANC-vel.

A rémium fülhallgatókat a múlt hónapban mutatta be Kínában a OnePlus, most azonban világszerte elérhetővé tette. Összefoglalva, a Buds 2 Pro akár 9 órányi folyamatos zenehallgatást ígér kikapcsolt ANC mellett. Ezzel szemben az ANC engedélyezése 6 órára csökkenti az akkumulátor élettartamát. A töltőtoknak legalább három teljes töltést bírnia kell.

Ezenkívül a OnePlus azt állítja, hogy a Buds 2 Pro akár 48 dB ANC-t kínál 4 kHz-es frekvenciatartományban. Eközben a fülhallgatók támogatják a Google Fast Pair funkciót, valamint az LC3 és LHDC kodekeket Bluetooth 5.3-on keresztül. Állítólag a fülhallgatók 54 ms-os késleltetést biztosítanak, igaz, csak akkor, ha OnePlus 11-gyel párosítják.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét