Pénztárca kinézetű, ámbár rendkívül gyors Samsung SSD

0
24

Három különböző kapacitású (1 TB, 2 TB, 4 TB) változatban elérhető a T9, hogy minden alkotó igényeinek megfelelő eszközt választhasson. A különböző kapacitású modellekkel a T9 lehetővé teszi a gyors és gyakori átvitelt, miközben nagyméretű tárhelyet biztosít a nagy mennyiségű adat tárolására. Az eszköz kompakt, nagyjából hitelkártyaméretű kialakításának köszönhetően a szakemberek könnyen hordozhatják az eszközt, így bárhol alkothatnak, miközben kevesebb akadállyal szembesülnek a kreatív folyamatok során.

A T9 SSD felületét borító ívelt átlós vonalaknak és a fordított karbonmintáknak köszönhetően a gumibevonat szövetszerű érzetet ad a felhasználók számára, mintha csak egy prémium kategóriás pénztárcát hordanának magukkal. Az ötéves korlátozott garanciával támogatott T9 hordozható SSD masszív kialakítása akár 3 méteres magasságból való eséstől is megvédheti az eszközt, ennek köszönhetően az adatok szélsőséges körülmények között is biztonságban vannak.

A Samsung fejlesztői a T9-et a nemzetközi IEC 62368-1 biztonsági szabványnak megfelelően tervezték. Ezáltal minimális hőátadás mellett megfelelhet a legkülönbözőbb nagy adatmennyiséget igénylő feladatokhoz. Az eszköz Windows, Mac és Android készülékekkel egyaránt kompatibilis.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét