Pénztárcabarát Lenovo mobiltelefonról szivárogtak ki információk

0
347

A Geekbench 5 listáján derült fény az új budget-telefonra, amelyről egyelőre semmit nem tudunk pontosan. Előreláthatólag 4 GB RAM, MediaTek Helio P22 SoC és Android 10 jellemezheti a telefon specifikációját.

A Lenovo L10041-ről (vagy A8, mint az alsókategóriás és kivehető akkumulátoros A7 utódja) korábban volt egy-két szivárgás, hogy 2020 nyarán érkezik. Azonban ez az eszköz nem jelent meg (ésvalószínűleg már nem is fog), talán a globális vírushelyzet miatt tartotta bent a Lenovo ezt az eszközt. Most azonban egy @smartvenkat95 nevű Twitter felhasználó osztott meg információkat a meg nem jelent telefont helyettesítő eszközről.

Az új telefon modellszáma szeptember 27-én jelent meg a Geekbench 5 adatbázisában. Úgy tűnik Android 10 rendszer futtatja majd a készüléket, amelyet a MediaTek Helio P22 CPU-ja és 4 GB RAM fog működtetni. Valamint egy 4850 mAh-ás akkumulátor látja majd el energiával a rendszert.

Hirdetés

A Geekbench 5 single-core tesztje 200 alatti pontot adott, multi-core téren pedig 800 körüli számot listázott. Fontos, hogy egy kifejezetten low-end, azaz a legolcsóbb kategóriába szánt telefonról beszélünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét