Piacon a Lenovo ThinkPad Edge 14 és 15

0
7

“A kkv-k számára egy teljes programot dolgozunk ki, melynek első lépése a ThinkPad Edge 14 és 15 colos laptopok piacra dobása”- mondta Tóth Péter, a Lenovo hazai kereskedelmi igazgatója. “Nagyon nagy a kereslet a 13 colos ThinkPad Edge iránt, ezért folytatni szeretnénk a termékskála szélesítését, ezzel ugyanazt az innovatív minőséget és megbízhatóságot nyújtva a kkv-knak, mint amiről nagyvállalati ügyfeleink már jól ismernek minket.”
A már 199 ezer forintos ártól megvásárolható ThinkPad Edge 14 és 15 colos laptopok mind azt a tudást és költséghatékonysági tényezőt képviselik, melyre a kkv-knak szükségük van: gyors processzor, vezeték nélküli és voice over internet protokol (VoIP) megoldások letisztult, modern külsővel ötvözve.

A laptopok felszereltségéről:

· Választható a legújabb Intel Core i5 vagy i3 processzor

· Kiváló VoIP lehetőség, nagy felbontású kamerával és HD LED kijelzővel

· Multimédiás eszközök hosszú sora, köztük DVD/RW, VGA és HDMI kimenet a HD felvételek megtekintéséhez valamint 7-az-1-ben kártyaolvasó

· Többféle vezeték nélküli megoldás

· Kényelmes, a legfrissebb trendeket követő, ergonomikus, cseppálló „chocolate” billentyűzet, valamint multitouch touchpad

· Égővörös és éjfekete borítás

A Lenovo ThinkPad Edge laptopokat felszerelték a ThinkVantage technológiával (TVT) is. Ezek a hatékonyságot javító eszközök helyreállítják az elveszett vagy fertőzött fájlokat időt és pénzt spórolva az elfoglalt vállalkozóknak. A beépített Access Connections szolgáltatás a hálózati kapcsolatok egyszerű kezelését teszi lehetővé.

Árak és elérhetőség

A 14 és 15 colos ThinkPad már kapható a Lenovo egyik legnagyobb hazai partnerénél, a laptopszalon.hu webáruházban!

(x)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét