Piacra dobja új Glass Sound hagszóróját a Sony

0
251

A Sony bemutatta az LSPX-S3-at, mint a Glass Sound hangszórók legújabb darabja. Hasonlóan elődjeihez, az eszköz egyik fő képessége, hogy könnyedén implementálható szinte bármely modern berendezésű otthonba, mint dizájnelem, pontosabban, mint „lámpa”. A termék ajánlott ára 350 dollár.

Legfontosabb szempont ezen eszköz tervezésekor az volt, hogy kompatibilis legyen bármely felhasználó otthonával, tekintet nélkül annak milyenségére. Természetesen olyan dolog nem létezik, ami mindenhova illi, de a Sony odatette magát és a legtöbb beltérben tényleg jól néz ki a hangszóró. Ez annak köszönhető, hogy az LSPX-S2-től átvett klasszikus lámpaszerű dizájnt kapta.

A gyártó azt állítja, hogy az eszköz 360 fokos hangzásra képes és támogatja a Bluetooth-on keresztül történő irányítást, valamint több ilyen eszköz párosítására is alkalmas. USB Type-C csatlakozóval tölthetjük, akkumulátor ideje pedig 8 óra körül alakul.

Ezeken felül a hangszóró automatikus „impulzus” üzemmódra is képes, ez azt jelenti, hogy a zene ütemének megfelelően világít. A világítós dizájnhangszóró augusztusban érkezik a boltok piacára.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét