Pletykák szerint érkezik az Alienware m15 Ryzen Edition – Ryzen 9 5900HX és RTX 3070 kíséretében

0
418

Úgy tűnik az AMD új processzorgenerációja beváltotta a reményeket, ugyanis egyre több gyártót győznek meg róla, hogy minden kategóriában alkalmazzák processzoraikat. Az a hír járja, hogy a Dell Alienware a közeljövőben átáll a Ryzen APU-jaira, ezzel felváltva az Intel-alapú m15 R3 modelleket.

Az elmúlt év az AMD visszatérését, vagy még inkább térhódítását jelentette, különösen a laptopok piacán. Sok gyártó élt is a lehetőséggel és elkezdte árulni az AMD-s processzorral szerelt gépeket, amelyek nagyon sok esetben jobb döntésnek bizonyultak Inteles társaiknál. Így történik ez a high-end-gaming szegmensben is, amelyről azért elmondható, hogy máig az Intel irányítja (laptopok terén biztosan).

Az Alienware m15 frissített kiadásaiba előreláthatólag Ryzen 7 5800H és Ryzen 9 5900HX fog belekerülni, akár 32 GB 3200 MHz-es RAM-mal és 4 TB-nyi NVMe SSD-vel. Videókártya terén még nem biztosak az információk, ugyanis eddigi adatok alapján csak RTX 3060 és 3070 lesz elérhető, amely furcsa lépés lenne az Alienware-től.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét