Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4: Egy új jelentés cáfolja a Samsung Foundry exkluzivitásáról szóló pletykát

0
889

Egy iparági bennfentes és egy tajvani hírügynökség jelentése arra utal, hogy a Qualcomm a TSMC N3E csomópontját tervezi használni a Snapdragon 8 Gen 4-hez. Ez cáfolja azt a korábbi pletykát, amely szerint a Samsung Foundry gyártaná a zászlóshajó SoC-t.

Az elmúlt hónapokban rengeteg zűrzavar volt a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 körül. Egy jelentés azt állította, hogy a Qualcomm két forrásból szerezné be a chipeket (TSMC és Samsung). Egy másik azt mondta, hogy kizárólag a Samsung 3 nm-es csomópontjáról rendelnek. Most egy újabb kiszivárogtató jelent meg az ügyben egy teljesen új infóval.

@tech_reve szerint a Snapdragon 8 Gen 4 összes verziója (normál és ’for Galaxy’ – feltéve, hogy az utóbbi létezik) a TSMC N3E folyamatán készül majd.

A Commercial Times jelentése tovább erősíti a spekulációt azzal, hogy a TSMC N3E kapacitását 2024-ben megosztják a Qualcomm, az Apple és a MediaTek között. Az N3E állítólag átesett az ellenőrzésen, és a tömegtermelés várhatóan 2023 negyedik negyedévében indul be.

Fix információ tehát még nincs, az ügyben, várjuk a fejleményeket!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét