Redmi Turbo 3: A Xiaomi megerősítette a Poco F6-ot inspiráló készülék megjelenési dátumát

0
1907

Miután a hónap elején bejelentette a Redmi Turbo 3 kiadásának tervét, a Xiaomi most megerősítette a teljesítményorientált középkategóriás telefon megjelenési dátumát, miközben a készülék legfontosabb jellemzőit is felfedte a megjelenés előtt.

Amint az hivatalosan a Weibo-n kiderült, a Redmi Turbo április 10-én debütál Kínában, mindössze három nap múlva. A Redmi Turbo 3-at a nemrég bemutatott Snapdragon 8s Gen 3 hajtja majd, és az AnTuTu benchmark pontszámai meghaladják az 1,75 milliót. Ez a pontszám a Redmi Turbo 3-at a Snapdragon 8 Gen 2 és a Snapdragon 8 Gen 3 készülékek közé helyezné az AnTuTu ranglistáján.

Ezen kívül a Redmi Turbo 3 1,5K-s kijelzővel, a jobb hőkezelés érdekében „Ice Cooling”-gal, valamint akár 16 GB RAM-mal és 1 TB-os tárhellyel rendelkezik majd. Bár a telefont középkategóriás készülékként pozícionálják, úgy tűnik, a nyers teljesítmény lesz a középpontban, hasonlóan a korai „zászlóshajó-gyilkosokhoz”, mint a Poco F1. Aminek persze van értelme, hiszen a Redmi Turbo 3 várhatóan Poco F6 néven érkezik majd a világ többi részére, ami valószínűleg csak valamikor a jövő hónapban fog megtörténni.

techkalauz.hu – az online techmagazin