Régebbi modellek is megkapják az S23-as széria néhány funkcióját

0
185

Sokáig úgy tartotta a közbeszéd, hogy az Apple iOS-e sokkal több okos funkcióval rendelkezik, amik után csak futnak az androidos gyártók. Ugyan ez mostanra már abszolút nem igaz, még mindig vannak olyan mechanikák, amiket az Apple alkalmazott először. Ilyen volt az a képszerkesztő funkció is, aminek segítségével a fotókról objektumokat lehetett egyszerűen leemelni. A Samsung azonban gyorsan reagált és ők is elérhetővé tették ezt az S23-as mobilokban.

A koreai nyelvű SamMobile fórumon a Samsung arról számolt be, hogy ez a képszerkesztő funkció hamarosan további készülékeken is elérhetővé válik. Mindenki, aki Galaxy S20-szal, Galaxy Z Fold 2-vel, illetve Galaxy Z Flippel vagy újabb mobillal rendelkezik, megkapja frissítésként.

Nagyon jó látni, hogy a Samsung korábbi modellekkel is foglalkozik, és nem is az objektumleválasztó funkció az első, ami korábbi modellekre érkezik. A Galaxy S22-es széria és a Galaxy Z Fold 4 például bővül az Expert Raw/Pro videós módokkal az előlapi kamerán, miközben a 300x asztrofotós mód is több korábbi telefonba bekerül.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét