Reklámplakáton pózol a Redmi 20X

0
301

Cseppet sem meglepő módon a promóciós poszter a kínaiak közkedvelt közösségi oldalán, vagyis a Weibo-n került megosztásra, és azon túlmenően, hogy bemutatja annak formatervét, illetve a választható színárnyalatokat, a készülék fontosabb jellemzőire is igyekszik felhívni a figyelmet. A plakát értelmében a Redmi 20X 5G támogatással, 90 Hz-es képernyővel, valamint egy 48 megapixeles elsődleges kamerával igyekszik majd vásárlásra csábítani az érdeklődőket. A telefon legolcsóbb változata, amelyben 4 GB RAM és 128 GB háttértár rejtőzik mindössze 153 dollárba fog kerülni.

Szivárogtatások szerint MediaTek Dimensity 700 chipsettel, 5G támogatással, 6,5 colos Full HD+ képernyővel, oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasóval, akár 6 GB RAM-mal, dedikált micro SD kártyával, valamint tripla kamerával érkezhet. A 48 megapixeles elsődleges modul mellé még két 2 megapixeles egység kerülhet, ezek vélhetően makró és mélységérzékelő szenzorok lesznek, miközben önarcképeket egy 8 megapixeles kamerával lehet majd készíteni.

A Redmi 20X energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd, ami támogatja a 18 wattos gyorstöltést. A készülék Android 11 alapokon nyugvó MIUI 12 operációs rendszert futtathat.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét