Rendkívüli áron érkezik az LG „kigördíthető” TV-je

0
222

A SIGNATURE OLED R egy első generációs „kigördülő”, avagy „feltekerhető” (magyarul elég furcsán hangzik, angolul rollable) tévé, és mint ilyen, csúcstechnológiát tartalmaz, amire szükség is van. Vadonatúj tulajdonságait azonban meg kell fizetni, erre pedig csak a legnagyobb fanatikusok, illetve a leggazdagabbak vetemednek.

Nagy várakozás után az LG bejelentette a SIGNATURE OLED R-t, mint első generációs rollable tévéjét, ami sorozatgyártásba kerül. Az eszköz összecsukva érkezik a vásárlóhoz, falra szerelésre sincs szükség. Ez a doboz nem csak magát a képernyőt tartalmazza, magába foglalja ugyanis a 4.2-es hangrendszert is, ami összesen 100 Watt teljesítményre képes. Ezt pedig használhatjuk kizárólag hangszóróként is, a TV bekapcsolása nélkül.

Mint említettem, csúcskategóriáról beszélünk, így természetesen 4K HDR és minden más ami szem-szájnak ingere. Támogatja a Google Assistant-et és Amazon Alexa-t is, így okosotthonunk oszlopos tagja lehet.

Egyetlen méretben lesz elérhető, ami 65 hüvelyk. Most kapaszkodjunk meg, a termék ára 100 000 dollár. Inkább nem is váltom át forintba, mert még leírni is fáj.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét