ROG Phone 5: Új visszaszámláló oldalt hozott létre a gamer telefon megjelenésére az Asus

0
87

Az Asus hivatalosan bejelentette a ROG Phone 5 és a ROG Phone 5 Tencent Edition készülékeit, valamint megerősítette a sorozat indító eseményének dátumát is. Tervek szerint 2021. március 10-én 12:00-kor (CET) élő adást indítanak az új weblapjukon. Jelenleg a visszaszámlálást láthatjuk az említett oldalon.

RGB ROG logóval találkozunk ha belépünk az oldalra, amelyet dot-mátrix témában készítettek el. Ez utalhat a telefon hátsó paneljére, amelyet másodlagos képernyővel láttak el. Ezt a felhasználók testreszabhatják vagy beállíthatnak rajta bizonyos funkciókat. Ez az AniMe „fényhatásra” emlékeztetheti a felhasználókat, amely 2020-ban debütált a Ryzen 4000-es szériájú Zephyrus G14-ben.

Előrejelzések szerint az Asus ROG Phone 5 8-16 GB RAM-mal, 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzővel és 6000 mAh-s akkumulátorral érkezik. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a Snapdragon 888-al felszerelt ROG Phone 5 a jelenlegi zászlóshajók megdöntésére is alkalmas lehet, hiszen simán felveszi a versenyt a Xiaomi Mi széria csúcskészülékével is.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét